Ord från kunder & kursdeltagare

Vi var mer än nöjda! Vilken show!!! Önskar jag hade möjlighet att boka in er varje helg 😊
– Show på födelsedagsfest 11 maj 2019

Jag förväntade mig en showdans, sensualitet och stolar, och det fick jag! Det mesta av min kunskap om burlesque kommer från filmen och jag tyckte att workshopen levde upp till mina förväntningar. När jag gick därifrån va jag väldigt glad över att ha testat på burlesque eftersom det är något jag länge har velat göra. Att dansa är en del av mitt liv och jag älskar det.
– Deltagare på workshop 19 maj 2019

Är supernöjd med att ha fått testa burlesqe och vill gärna fortsätta lära mig. Din pedagogik, ditt engagemang och dina rörelser var inspirerande och du är min nya idol! Drömmen vore att få stå på scen och dansa!
– Deltagare på workshop 19 maj 2019

Vi hade en kanondag!
Alla var sååå nöjda med dansens och vi hade det så himla kul!
Härligt och engagerat bemötande redan från start, sjukt bra upplägg och en fantastiskt god pedagogik! Alla kände sig taggade och vågade mer tack vare dig!
– Deltagare på möhippa 29 juni 2019