Dansa in julen

christmasedition

Vi är tillbaka ordentligt i dansstudion efter sommaren och vår fullbokade 10-veckors kurs är i full gång. Nya koreografier och tricks att lära oss och grymma danselever att lära ut till! Hösten har med andra ord börjat riktigt bra för oss, trots höstrusket med regn som börjat inta Linköping.

När vi börjar närma oss december är de flesta danskurser slut för terminen. Tycker du som vi att vardagen blir rätt trist utan dans har vi goda nyheter! Vi har precis släppt anmälan till vår minikurs Burlesque Christmas Edition! Under fyra veckor lär Kristina och Isabelle ut burlesque med tema jul. Dansa feminin burlesque till julmusik och omfamna din inre tomtenisse. Kursen går på tisdagar 18:15-19:45 med start den 26 november.

Vi vet att det är lite för tidigt att börja tänka på julen, men skynda att säkra din plats på kursen nu så får du lite extra julstämning när det väl är dags!

Missa inte rabatten vid tidig anmälan, och studentrabatt utöver det om du är student! Anmälan sker på Dansarna.se.

Vi hoppas att vi ses i november!

Dansa i sommar & höst!

blog-190702.jpg
Foto av Lars Segerström

Vi älskar att showa och vi har trots vårt uppehåll nu i juli två shower redan andra veckan i augusti. Något annat vi älskar är att dela med oss av vår dansglädje genom att lära ut och låta andra dansa burlesque! Vi började året med två workshops och fortsätter med mer! Desirée ger chansen till alla Nyköpingsbor att dansa burlesque. Den 22 juli håller hon i en workshop på Slakthuset i Nyköping, det vill ni garanterat inte missa! För er i Linköping med omnejd håller Kristina och Isabelle i en 10-veckors burlesquekurs där ni får testa olika stilar av burlesque och dessutom lära er använda stolen på lite häftigare sätt än att bara sitta på den.
Mer information och anmälan till workshop och kurs hittar ni på Facebook här och här.

Nytt för hemsidan är en uppfräschning av menyn samt nya sidor. Under Ord från kunder kan ni läsa vad kunder som bokat oss för shower samt kurs- och workshopdeltagare tyckte om sin upplevelse. Sidan Gruppmedlemmar hintar om vad som komma skall med information om oss som dansar i gruppen.

Ha en jättehärlig sommar, och kom ihåg att följa oss på Facebook och Instagram för att inte missa några nyheter! ❤

Workshop i maj

Skriv in söndagen den 19 maj i era kalenderar! Kristina från oss kommer då att hålla i en burlesqueworkshop på Linköpings Dansstudio.

dsc7680.jpg

Nu finns det äntligen möjlighet att dansa Burlesque i Linköping igen!

Kristina från showgruppen The Coursettes lär dig en flirtig koreografi med stolen som rekvisita. Målet är inte att dansa perfekt utan att ha riktigt roligt och lära sig älska sin egen kropp genom dansen. Vi dansar i det vi känner oss bekväma i. Oavsett om du väljer träningstights eller fjäderboa så drar vi fram den inre burlesquegudinnan ur dig! Koreografi och rörelser är vad man skulle kalla typiskt kvinnliga, men alla är välkomna.

Nybörjare eller mer erfaren spelar ingen roll, workshopen passar alla som har någorlunda koll på sina ben.

Anmäl er HÄR

Back to basics

dsc_8501.jpg

2019 är lite av en nystart för oss, och det känns inte mer än rätt att hemsidan får lite kärlek. Därför har vi flyttat den till vår nya adress coursettes.se och fräschat upp utseende och innehåll. Bakom kulisserna spenderar vi mycket tid i studion med att skapa nytt material. Räkna med nya spännande nummer i vår!

Fler workshops
En vanlig reaktion vi får är att många själva blir inspirerade och vill prova på burlesque. Vi är taggade på att så många är intresserade och vill testa! Håll utkik på våra sociala medier, det kommer dyka upp tillfällen att prova på.
The Coursettes erbjuder workshops för alla tillfällen. Ni kan boka oss för en möhippa eller om ni bara är ett gäng som vill göra något roligt tillsammans.

Kika runt på sidan och släng ett extra öga på på Shower för att se var ni kan se oss härnäst.

/ The Coursettes ❤