Möhippa & Gruppbokning

Planerar ni möhippa, svensexa, kickoff, födelsedagsfirande eller vill ert kompisgäng bara hitta på någonting riktigt kul tillsammans? 

möhippa gruppbokning

Vi erbjuder flera typer av gruppbokningar! Vilken slags dans och hur länge vi dansar bestämmer ni, men en standardlängd som brukar passa de flesta är 1,5 h.

Läs mer om våra olika temapaket här nedan och skicka en bokningsförfrågan! Självklart finns det även möjlighet att skräddarsy en unik upplevelse utifrån era specifika önskemål.

 

Classy Burlesque 
Sensuellt, flirtigt och med glimten i ögat! Här dansar vi gärna med rekvisita såsom handskar, hattar eller solfjädrar. Allt ni behöver finns självklart att låna!

Modern Burlesque
Sensuell dans i modern tappning till hits.

Burlesque Seduction/Lap Dance
Förförisk dans som med fördel kan användas för att överraska din partner med en privat show, eller bara fnittra tillsammans med kompisgänget!

Sensual Heels 
Kaxig dans som kännetecknas av mycket floorwork och virvlande benrörelser. Här får du användning av dina allra högsta klackar och du behöver inte ens kunna gå i dem! Självklart kan du även dansa utan klackar, men det blir alltid roligare med.

Acro Chair
Älskade du att klättra i träd som barn? Då är detta tema för dig! Trotsa gravitationen och lär dig coola, Instagramvänliga trick som ser svårare ut än vad de är på stolen. Du själv och alla i din närhet kommer garanterat att imponeras av dina nya färdigheter efter denna klass! (detta paket rekommenderas inte om ni har gravida i gruppen eftersom vi balanserar en del på magen)

Rocker Chick
För dig som har rock och metal varmt om hjärtat kombinerar vi modern och sexig dans med rockig musik. Värm upp nacken ordentligt för här blir det mycket släng med håret!

Cabaret Showtime
Showigt, fartfyllt och teatraliskt. Låtsas att du står på scenen och gör dig redo att ta emot folkets jubel!

Twerk
Lär dig konsten att skaka rumpa. Perfekt för dig som vill ge dig ut på dansgolvet senare och omsätta dina nya kunskaper i praktiken direkt!

Heels
Plocka fram din inre Beyonce och lär dig dansa i klackar! Höjden på klacken är valfri, men du behöver kunna stå och gå i skorna du väljer.

Magdans
Magdans, Orientalisk dans, Raqs Sharqi – kärt barn har många namn. Dansa till eggande trummor eller virvla runt i snurrar med slöja. Magdans fokuserar på isolationen och rörelse med torso och är en dans som komplimenterar och hyllar den kvinnliga kroppen.

Bachata
Het latindans som går att utföra både i par och som solodans.

Fan Veils
Prova på att skapa vackra tygformer i luften med fan veils. Fan veils är solfjädrar med lång tygslöja och finns att låna för en mindre grupp.

Bröllopsdans
Stundar bröllopet men du vet inte hur man faktiskt dansar vals? Det löser vi!

För att boka en möhippa, en annan gruppbokning eller om ni har frågor kan ni höra av er direkt till oss på (via formulär nedan, e-mail eller Facebook) eller göra det via Dansarna.se. Pris beror på längd, antal personer som deltar, om vi ordnar lokal och eventuella resekostnader för instruktören. Se prisexempel nedan. Det mesta går att anpassa, exempelvis om du har en specifik låt du vill dansa till, det kan dock medföra ytterligare kostnader.

Se avbokningsvillkor nedan (se under bokningsformuläret).

 

Prisexempel:
Gruppbokning på 1.5h för 10 personer inklusive studio, exklusive resekostnader: 2500 kr
Vi rekommenderar ni bokar för det antal ni vet att ni blir som minst, och lägger till deltagare senare om antalet ändras.

 

Meddela oss om någon är gravid eller skadad så att alla kan få en så bra upplevelse som möjligt.
Önskar du en specifik instruktör, meddela det när du kontaktar oss så gör vi vårt bästa för att tillgodose ditt önskemål.

 

Avbokningsvillkor

Vid avbokning 15 dagar innan bokningens datum debiteras 50% av den totala avgiften.
7-14 dagar innan bokningens datum debiteras 75%.
3-0 dagar innan bokningens datum debiteras 90%

Minskning av antal deltagare kan göras fram till en vecka innan gruppbokningens datum. Tillägg av deltagare kan göras fram till dagen innan bokningens datum.