Gruppmedlemmar

 
Desirée

 

Desirée

Desirée började dansa burlesque 2017 och anslöt sig till The Coursettes två år senare. Man kan tydligt se hennes kärlek för orientalisk dans i hennes rörelser som hon kombinerar med burlesquens girlpower-attityd. Sporadiskt håller hon workshops i magdans och burlesque. Vill ni som grupp eller ensam person prova på magdans går det bra att boka henne antingen via The Coursettes eller Dansarna.se.

 

 
Hanna

 

Hanna

Hanna har dansat en mängd olika stilar sen tonåren, allt från street dance till bugg. Under några år medverkade hon i ett antal musikaluppsättningar då dansen gick mer åt showdans och även hade en del inslag av burlesque. Efter många års uppehåll återupptäckte hon kärleken för dansen på en burlesque workshop sommaren 2020 och fortsatte dansa på kurser. Hon gick med i gruppen vintern 2021 efter en fartfylld audition. Utöver dans bjuder hon gärna på sång under show.

 

 
Ella

 

Ella

Ellas dansglädje har alltid funnits där och som mest dansade hon under gymnasiet där hon framför allt dansade modern dans och dancehall. Hon fastnade för burlesque efter en workshop hos Dansarna och fortsatte att ta kurser efter det. Så fort tillfälle gavs till att söka till gruppen tog hon chansen och är nu en av de nyaste medlemmarna i gruppen.

 

 
La Frenchy Touch

 

Ingrid

Ända sedan barnvagnstiden har Ingrid inte kunnat ligga stilla till musik och rytm. Dans i diverse former (street, jazz, lindy hop) har således följt med henne hela livet och idag är hon gladeligen en del av gruppen The Coursettes. En glädje, som hon ser fram emot att sprida vidare.

 

 
Bringing sexy back

 

Isabelle

Isabelle har dansat i The Coursettes sedan 2016. Hon är alltid redo att bjuda på show och på scen utmärker hon sig med stoltrick, flexibilitet och kaxig attityd. Hon älskar all dans med feminina inslag och delar gärna med sig av sin passion till andra. Dansstudion vill hon göra till en plats för sina danselever att må bra, känna sig vackra och i en stöttande miljö våga ta sig an nya utmaningar. Isabelle går att boka som instruktör till möhippor, svensexor och andra arrangemang i såväl burlesque som chairdance, twerk, sensual heels och lapdance. Kontakta The Coursettes för mer information.

 

 
“That doesn’t look too difficult!”

 

Jamie

Jamie är vårt energiknippe som gärna dansar till fartfylld musik. Klassisk rock är ett förekommande inslag i hennes koreografier och hittar hon ett nytt trick som verkar coolt tar det inte lång tid innan hon själv utför det. Jamie håller kurser och workshops i burlesque och går att boka för privatbokningar via The Coursettes eller Dansarna.se

 

 
Crazy cat lady

 

Kristina

Kristina har dansat länge och har varit med i The Coursettes sedan starten sommaren 2016. Innan burlesque kom in i bilden var streetdance hennes främsta genre, och som en av gruppens mest aktiva koreografer mixar hon gärna det feminina sexiga med glad cabaret och tuff street. Utöver dansen sjunger hon mest hela tiden och ställer gärna upp med inslag av sång i en show. Kristina håller i workshops samt kurser i burlesque med allt vad det innebär – cabaret, chair dance, acro chair, floor work, sensual heels och dans med rekvisita som till exempel hatt och käpp. Kontakta The Coursettes eller Dansarna.se för att boka Kristina för en möhippa, svensexa eller annan gruppbokning.

 

 
From Russia with love

 

Lana

Lana har dansat i många år med början i Ballroom Dancing och bugg samt på senare år till latinska rytmer. Hon undervisar i latindanserna Salsa, Bachata, och lär även ut vals till bröllop. Lana har varit med i The Coursettes sedan gruppen bildades. Lana älskar den komiska inslaget i Burlesque och vill dela med sig den glädje, skratt och glimten i ögat som finns i dansen. En Burlesquekoreografi, ett vitaminpiller; en energyboost som utmanar och samtidigt gör att man blommar ut. Med sin pedagogiska erfarenhet skapar Lana strukturerade och roliga lektioner som ger eleverna motivation och de färdigheter som behövs för att utvecklas som dansare och som person.

 

 
Super MOM – like WOW upside down

Lisa

Lisa är en av våra nyaste medlemmar som har dansat med The Coursettes sedan februari 2019. Hon har en bakgrund som gymnast vilket ger henne en naturlig flexibilitet och kan också tillföra gymnastiska inslag i dansen. Hon har ett intresse för smink, hår och sömnad vilket är en tillgång inför shower.

 
Ordinary life does not interest me

 

Sandra

Sandra blev en del av The Coursettes våren 2019 och är alltså en av gruppens nykomlingar. Innan hon fastande för burlesque dansade hon orientalisk dans under flera år, och hon har även erfarenhet av allt från jazzdans och showdans till salsa. Flirtig och feminin dans med glimten i ögat är hennes melodi.