Älskar du att dansa?

Älskar du att dansa och vill du dansa mer? Nu letar vi efter dig som kan tillföra nya talanger till vår grupp! ❤️

Vilka är vi?
The Coursettes är en Linköpingsbaserad showgrupp med burlesque som främsta genre. Vi uppträder på privata och publika tillställningar med sång, dans och akrobatik och undervisar i dans genom föreningen Dansarna.se. Vi är 10 medlemmar, varav två tillfälligt har behövt pausa sitt engagemang det kommande året. Vi öppnar därför upp till audition för nya medlemmar i höst.Vill du se mer av oss, spana in @thecoursettes på Instagram eller kika runt här på hemsidan.

Vem är du?
Du är en duktig dansare som alltid vill lära dig mer och utvecklas. Kan du sjunga, koreografera, klippa musik, stå på händer, sy eller någonting annat spännande som kan addera en ny dimension till gruppen är det toppen! Du är snabblärd, engagerad och har hög arbetsmoral. Du arbetar bra i grupp och förstår att en snygg show handlar mer om helheten än om enskilda individer. Du gillar att klä upp dig, stå på scen och synas i sociala medier.

Att vara med i en showgrupp är ett väldigt roligt men tidskrävande åtagande. Räkna med att du behöver lägga ca 4 timmar i veckan på gruppträningar. Däremellan förväntas du öva hemma, speciellt som ny medlem då det finns mycket att lära sig.
Vi har ett 50-tal koreografier i vår repertoar. Alla kan inte allt, men vi räknar med att du har viljan att lära dig så mycket som möjligt.


Du behöver vara flexibel och prioritera träningstiderna. I showintensiva perioder kan det vara träning nästan varje kväll. Utanför gruppträningarna ser vi gärna att du även går egna kurser för att fortsätta utvecklas och hitta ny inspiration att ta med dig tillbaka till gruppen.
Vi försöker att låna så mycket som möjligt från varandra men du kommer att behöva investera pengar i showkläder, drift av hemsida, medlemskap i http://Dansarna.se etc. Vi får självklart betalt för shower och gruppbokningar, men sett till tid investerat är den ekonomiskt utdelningen försumbar. Istället får du göra mer av det du älskar, lära dig nya saker från gruppens medlemmar, vara med i en fantastisk gemenskap och få vänner för livet!
Är du vår nya medlem? Skriv till oss för mer information om auditions!


Instagram: @thecoursettes
Facebook: The Coursettes
Mail: info@coursettes.se