Kurssläpp

200516

Woho! Äntligen är sommarens och höstens burlesquekurser planerade och bokbara! Kristina och Isabelle från gruppen håller i flera kurser med start 9 juni. För er som dansat hos Dansarna tidigare kommer ni märka att anmälning till en kurs har ändrats lite. Dansarna byter just nu bokningssystem just nu och endast ordinarie pris syns i nya systemet men som vanligt är det 20% “boka tidigt”-rabatt och ytterligare rabatt för studenter (ange då STUDENT som bokningskod)! Betalningsinfo skickas ut när minimiantalet deltagare har bokat plats, tills dess står att ni är i kö.

Burlesque Performance – 4 veckors kurs med start 9 juni:
Lär dig en lagom enkelt, sensuell koreografi som alla kan briljera i. Sista kurstillfället klär vi upp oss och spelar in en dansvideo tillsammans som ett minne – att spara eller dela!

Burlesque Heel It Up – workshop 11 juli:
Dansa sensuellt med stol och klackar!

Exotic Floorwork – 8 veckors kurs med start 18 augusti:
Snöra på dig dina snyggaste klackar och testa en ny dansstil! Exotic är fortfarande lika sensuell som burlesquen, men med lite extra kaxighet. Vi rör oss mycket nere på golvet och låter våra snygga skor stå i fokus. Färre platser än de vanliga kurserna så att vi verkligen kan ta ut svängarna utan att spetsa våra vänner!

Burlesque Nybörjare – 4 veckors kurs med start 27 augusti:
Vi lär oss grunderna i burlesquen genom korta, enkla koreografier som alla kan hänga med i oavsett förkunskaper!

Burlesque Fortsättning – 10 veckors kurs med start 13 oktober:
Vi fortsätter att utforska burlesque mångfacetterade värld! För dig som dansat burlesque eller andra feminina dansstilar innan.

 

Länkar till anmälan hittar ni under Kurser & Workshops.

Vi hoppas att vi ses! ❤