Facelift

blog-200419

Vilken start på året! 2020 har inneburit både positiva och negativa saker. Isabelle och Kristinas kurser och workshops i burlesque har varit populära och uppskattade vilket är enormt roligt! Året började med två fullbokade kurser och de fantastiska kursdeltagarnas dansglädje var så stor att det blev ytterligare en kurs med ett lite annorlunda koncept – Burlesque Feminine Mix.

På den negativa sidan har vi, såklart, Covid-19. Det har pausat mycket i våra liv och våra egna showgruppsträningar har blivit påverkade. Just shower är inte heller något som efterfrågas i nuläget. Det märks även på antalet kursdeltagare, men vi kör våra planerade kurser och workshops som vanligt i den mån vi kan.

Vi är visserligen en bra bit in i 2020, men det är ändå ett nytt år och ett nytt år gör att hesmidan förtjänar sig ett litet ansiktslyft! Vad tycker ni? Headerbilden är vår Marias vackra rygg, fotad av Daniel Häggmyr.

Ta hand om er och om vi inte ses på en kurs eller workshop nu innan sommaren hoppas vi att världen är lite mer i balans till hösten så att vi kan ses då!