Dansa in julen

christmasedition

Vi är tillbaka ordentligt i dansstudion efter sommaren och vår fullbokade 10-veckors kurs är i full gång. Nya koreografier och tricks att lära oss och grymma danselever att lära ut till! Hösten har med andra ord börjat riktigt bra för oss, trots höstrusket med regn som börjat inta Linköping.

När vi börjar närma oss december är de flesta danskurser slut för terminen. Tycker du som vi att vardagen blir rätt trist utan dans har vi goda nyheter! Vi har precis släppt anmälan till vår minikurs Burlesque Christmas Edition! Under fyra veckor lär Kristina och Isabelle ut burlesque med tema jul. Dansa feminin burlesque till julmusik och omfamna din inre tomtenisse. Kursen går på tisdagar 18:15-19:45 med start den 26 november.

Vi vet att det är lite för tidigt att börja tänka på julen, men skynda att säkra din plats på kursen nu så får du lite extra julstämning när det väl är dags!

Missa inte rabatten vid tidig anmälan, och studentrabatt utöver det om du är student! Anmälan sker på Dansarna.se.

Vi hoppas att vi ses i november!