Dansa i sommar & höst!

blog-190702.jpg
Foto av Lars Segerström

Vi älskar att showa och vi har trots vårt uppehåll nu i juli två shower redan andra veckan i augusti. Något annat vi älskar är att dela med oss av vår dansglädje genom att lära ut och låta andra dansa burlesque! Vi började året med två workshops och fortsätter med mer! Desirée ger chansen till alla Nyköpingsbor att dansa burlesque. Den 22 juli håller hon i en workshop på Slakthuset i Nyköping, det vill ni garanterat inte missa! För er i Linköping med omnejd håller Kristina och Isabelle i en 10-veckors burlesquekurs där ni får testa olika stilar av burlesque och dessutom lära er använda stolen på lite häftigare sätt än att bara sitta på den.
Mer information och anmälan till workshop och kurs hittar ni på Facebook här och här.

Nytt för hemsidan är en uppfräschning av menyn samt nya sidor. Under Ord från kunder kan ni läsa vad kunder som bokat oss för shower samt kurs- och workshopdeltagare tyckte om sin upplevelse. Sidan Gruppmedlemmar hintar om vad som komma skall med information om oss som dansar i gruppen.

Ha en jättehärlig sommar, och kom ihåg att följa oss på Facebook och Instagram för att inte missa några nyheter! ❤