Back to basics

dsc_8501.jpg

2019 är lite av en nystart för oss, och det känns inte mer än rätt att hemsidan får lite kärlek. Därför har vi flyttat den till vår nya adress coursettes.se och fräschat upp utseende och innehåll. Bakom kulisserna spenderar vi mycket tid i studion med att skapa nytt material. Räkna med nya spännande nummer i vår!

Fler workshops
En vanlig reaktion vi får är att många själva blir inspirerade och vill prova på burlesque. Vi är taggade på att så många är intresserade och vill testa! Håll utkik på våra sociala medier, det kommer dyka upp tillfällen att prova på.
The Coursettes erbjuder workshops för alla tillfällen. Ni kan boka oss för en möhippa eller om ni bara är ett gäng som vill göra något roligt tillsammans.

Kika runt på sidan och släng ett extra öga på på Shower för att se var ni kan se oss härnäst.

/ The Coursettes ❤